Vinkylare

Vinkylare

Här ser du vårt utbud av öl- och vinkylare. Vi har ett stort sortiment med allt från vinkylare på fot till hinkar och läckra kylare i 100% fårskinn. Utöver detta har vi även stående ställ för dig som exempelvis önskar en champagnekylare på stativ. Söker du en vinkyl hittar du även det här på Vinlagring.se. Vi är störst på vinkylare i Sverige.

Vinkylare håller vinet kallt

Sätt ditt vin på kylning med stil med våra vinkylare. I vårt sortiment av vintillbehör hittar du vinkylare och flaskkylare i flera olika varianter; alltifrån en klassisk vinhink eller ishink till en ståtlig vinkylare på fot. Oavsett med vilken stil du vill servera ditt vin finns det vinkylare för alla smaker. Om du behöver hjälp med din beställning eller om du har frågor kring våra vinkylare eller några våra andra produkter är du välkommen att kontakta oss på . Se vårt sortiment av flaskkylare nedan!

Vinkylare / Flaskkylare / Vinpåse för godare vin

En vinkylare eller flaskkylare är perfekt för att hålla vinet kallt på en varm sommardag, eller för att kyla vin under en middag med festlig stämning. Fyll upp din flaskkylare med krossad is och . Med en vinpåse, som är mindre skrymmande än en vinkylare, behåller du enkelt vinet kallt under picknicken – se till att alltid ha en vinpåse redo i frysen för njutningsfulla utflykter med god kall dryck. Gör det enkelt att kyla vin med stil!

Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Spumante Acciao
  BOXinBAG Spumante Acciao
  1 560 kr
 2. Kywie Vinkylare
  BOXinBAG Kywie Vinkylare
  1 250 kr
 3. Maxima
  BOXinBAG Maxima
  750 kr
 4. Black nature
  BOXinBAG Black nature
  300 kr
 5. White nature
  BOXinBAG White nature
  300 kr
 6. Red nature
  BOXinBAG Red nature
  288 kr
 7. Secchiello inox
  BOXinBAG Secchiello inox
  Reducerat pris 812 kr Ordinarie pris 812,50 kr
Visa som Rutnät Lista

22 Varor

Per sida
Stigande ordning