SKRÄDDARSYDDA VINKÄLLARE

Endast fantasin sätter gränser när du designar din vinkällare. Från en mer traditionell klassisk stil till en striktare modern design. Vi deltar så mycket du vill – från de första tankarna och drömmarna till slutritningar och en fullt utrustad vinkällare. Våra inredningsförslag är baserade på hantverk, vinkunskap och år av erfarenhet, de är designade som 3D-grafik vilket ger ett tydligt visuellt intryck innan du bestämmer dig.

TRE STANDARDLÖSNINGAR

Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från enskilda vinställ till projektering och totalentreprenad på skräddarsydda vinkällare i Stockholm och hela Sverige. Utifrån dina önskemål och behov, samt krav på funktionalitet, atmosfär, flaskkapacitet, och inte minst ditt tillgängliga utrymme, designar vi en totallösning och hjälper till att bygga din vinkällare precis som du vill ha den. All belysning och ljussättning köps in från vår partner, Greatlight, som är en av landets ledande aktörer inom belysning och ljusdesign.


Vinkällare


Vi på Vinlagring.se har lång erfarenhet att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med allt från projektering till inredning. Vi hjälper både privat- och företagskunder. Vinkällaren har på senare år blivit en inredningsprodukt som till och med kan höja bostadens värde.

Vinkällarvägg


Är perfekt för dig som vill ha ditt vin där du och dina gäster kan se den, till exempel i ditt vardagsrum utan att behöva kompromissa med de ideala lagringsförhållandena.

Vinskåpsvägg


Känner du inte för att bygga en vinkällare hemma så kan det vara en bra idè att bygga in ett eller flera vinskåp i en vägg hemma istället. Därmed behöver du inte har en stor kyl ståendes i vägen för något annat. Vi föredrar att använda Vintec V190 eller V300, fantastiska skåp av otroligt hög kvalitet.


Såhär enkelt går det till att skapa en egen vinkällare

STEG 1
Gratis rådgivning

Ingen vinkällare är den andra lik, därför vill vi träffas och lyssna på era visioner och önskemål och gemensamt gå igenom behov och förutsättningar på plats. Vi behöver bland annat ungefärlig budget, planritning och se bilder på utrymmet.

STEG 2
Projektering

Vinlagrings teamet presenterar förslag på design, material, möbler, skåp/ställ, etc, samt en preliminär tidplan och budget. Vi utgår alltid från den lagringskapacitet du anger till oss när vi designar. Den typen av flaskor du vill lagra påverkar också vilka vinställ som väljs ut. Vi hjälper gärna till!

STEG 3
3D-Ritning

För att ni ska få en känsla av hur det färdiga resultatet kommer bli producerar vi en 3D-ritning av er vinkällare baserat på era val. Ritningen åtföljs av offert och tidplan.

STEG 4
Beställning

Efter godkänd offert är projektet igång! Inredning, maskiner och byggmaterial beställs, och skarpa byggritningar tas fram. Vanligtvis är det 6-10 veckors leverans och vi fakturerar 50% av det offererade beloppet i förskott.

STEG 5
Montering & installation

Nu är bygget i full swing, din blivande vinkällare ska förberedas för kylanläggning och förvaring, och vi och våra samarbetspartners hjälper gärna till.

STEG 6
Slutbesiktning

När din vinkällare är färdigt går vi igenom allt tillsammans, visar hur du bäst utnyttjar din vinkällare, funktioner och finesser, allt för att säkerställa att din vinkällare blivit precis så som du önskade. Skål!

Har du övriga frågor ring eller maila oss gärna: info@vinlagring.se
08-755 95 90

Inspiration

I vårt galleri finns massvis med bilder där du kan få inspiration till hur du kan inreda din vinkällare. Har du andra bilder på vinkällare som ökar vår förståelse för vilken inredningsstil du är ute efter får du gärna maila oss på info@vinlagring.se så lovar vi att kolla närmare på det!

Vi förverkligar dina vinkällardrömmar!

Vi på Vinlagring.se har lång erfarenhet att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med allt från projektering till inredning. Vi hjälper både privat- och företagskunder. Vinkällaren har på senare år blivit en inredningsprodukt som till och med kan höja bostadens värde. Vi bygger flera olika typer av vinkällare. Kanske är du ute efter en läcker vinkällarvägg som på ett presentabelt sätt visar upp dina viner där du och dina gäster kan se dem, utan att kompromissa med lagringsförhållandena. En annan lösning är en vinskåpsvägg med olika temperaturzoner för olika typer av vinlagring. En populär lösning som ser väldigt elegant ut.