OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

KÖPVILKOR

PRISER OCH BETALNING

I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.
Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

ÅNGERRÄTT & RETURER

På Vinlagring har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 90 dagar (!) från det att du mottagit din produkt. Ångerfristen gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Om avtalet gäller en specialtillverkad vara - eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

Ångerrätten gäller inte heller på varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

RETURER

Så gör du en retur:
- Meddela oss avsikten bakom returneringen inom 90 dagar (inkl. ordernummer i ämnesraden) på info@vinlagring.se
- Skriv ut retursedeln som du erhåller på mail, fyll i den och fäst den sedan på det ursprungliga emballaget.

Vi använder oss av tre olika paket som standardkostnad.
Small (små paket) - 99kr
Medium (halvpall) - 299kr
Large (helpall) - 499kr

- Vid godkänd retur återbetalas summan för ditt köp tillbaka till det betalningsmedel som ursprungligen användes vid beställningen av produkten. Kostnad för eventuell installation återbetalas ej. I det fall en vara returneras skadad eller använd mer än vad som anses nödvändigt för att fastställa varans egenskaper reserverar vi oss för att göra ett värdeminskningsavdrag vid återbetalning på upp till 100% av varans värde.

Returer skickas till: Manpower AB Lamellgatan 1 504 62, Borås

GARANTIER OCH SERVICE

Alla produkter på Vinlagring säljs med ett års garanti och tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Det innebär att kunden kan få felaktiga varor reparerade eller utbytta, få pengarna tillbaka eller få ett prisavdrag, beroende på hur den individuella situationen ser ut. Detta kräver självklart att reklamationen är berättigad, det vill säga, att felet inte uppstått som ett resultat av att kunden använt produkten felaktigt eller själv har orsakat skadan på produkten. Om det visar sig att det inte är något fel på varan måste kunden själv betala för reparationen eller servicebesöket. Vinlagring står för kostnader vid en godkänd reklamation. Observera att felaktiga eller skadade varor inte ska användas efter att skadan upptäckts.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även på konsumentverket hemsida gällande: Distansavtalslagen & E-handel.

PRIVAT POLICY

" När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. "

LEVERANSER

Leveranstiden kan variera beroende på vara och din plats i landet. Vid lång leveranstid kommer du att bli kontaktad av oss.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

FÖRETAGSUPPGIFTER

Stenlunds Invest AB
Org.nummer: 559220-7475