OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 7

  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat
  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat
  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat
  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat
  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat
  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat
  • Wine Master IN 50+ Kylaggregat

Wine Master IN 50+ Kylaggregat

WINE MASTER

69,995 SEK

Ej i lager

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Wine Master IN50 + Wine Air Conditioner

Alla vinälskare vet att vin kräver noggrann lagring för att nå sin fulla potential.
Det löser Wine Master kylaggregat- som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master-kylaggregat är utrustade med digital temperaturstyrning med LED-display, vilket säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt.

Denna Wine Master IN50 + luftkonditionering klarar ett utrymme upp till 50 m3. Systemet är monterat i rummet och sedan leds kylan in och värms bort via rör. Rördiametern är 2 x Ø 160 mm. Kylkraften är 1200 W och detta system har en värmeeffekt på 500 W.

Mått i cm: B:50 H:104,4 D:47,8.
Vikt: 53 kg.

Vinrummet måste vara isolerat.
Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen). 


Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggernas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.

Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.
OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.  

Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.