Fristående vinställ

Fristående vinställ

Här hittar du vårt sortiment av fristående vinställ. Vi har ett brett utbud med mängder av varianter att välja mellan. Oavsett om du söker ett liggande eller stående vinställ har vi vad du söker. Ta en titt i vårt sortiment nedan och beställ hem ett fristående vinställ från Vinlagring.se idag!

Vinställ stående

Här hos oss på Vinlagring.se hittar du ett stort sortiment av vinställ, stående och liggandes, helt fristående. Vårt utbud består av stående vinställ i flera olika varianter, färger, former och storlekar. Alla vinhyllor kommer från några av marknadens främsta leverantörer; Vintage Classic, TWC och Champagne Pupitre som erbjuder klassiska champagneställ.

Flexibelt alternativ som ger många möjligheter

Det är inte alla som har möjlighet att bygga en vinkällare hemma och då kan ett liggande vinställ på golv vara ett riktigt bra alternativ. Ett fristående vinställ är väldigt praktiskt med tanke på att du kan placera det i princip var som helst, på bänken i köket, på golvet i vardagsrummet eller varför inte i matsalen? Det är bara fantasin som kan sätta gränser för var du kan placera ditt vinställ som är fristående. Ett fristående liggande vinställ löser din vinförvaring på ett snyggt, funktionellt och flexibelt sätt.

Visa som Rutnät Lista

Artikel 1-36 av 46 total

Sida
Per sida
Stigande ordning
 1. TREND Vinställ Svart 12 Flaskor Avlång
  Trend TREND Vinställ Svart 12 flaskor
  Reducerat pris 495 kr Ordinarie pris 520 kr
 2. Champagne Pupitre 120 flaskor
  Champagne Pupitre Champagne Pupitre 120 flaskor
  4 999 kr
 3. Pupitre 60
  Champagne Pupitre Pupitre 60
  4 000 kr
 4. Le Bloc Cellier Smidesjärnsdörr
  Le Bloc Cellier Le Bloc Cellier Smidesjärnsdörr
  Reducerat pris 2 998 kr Ordinarie pris 2 998,75 kr
Visa som Rutnät Lista

Artikel 1-36 av 46 total

Sida
Per sida
Stigande ordning