Vi hjälper dig med hela projektet

 

Skräddarsytt för ditt hem

Endast fantasin sätter gränser när du designar din vinkällare. Från en mer traditionell klassisk stil till en striktare modern design. Vi deltar så mycket du vill – från de första tankarna och drömmarna till slutritningar och en fullt utrustad vinkällare. Våra inredningsförslag är baserade på hantverk, vinkunskap och år av erfarenhet, de är designade som 3D-grafik vilket ger ett tydligt visuellt intryck innan du bestämmer dig.

 

 

Såhär går det till

Gratis rådgivning

Vi träffas på plats eller online för att lyssna på era visioner och önskemål.

Projektering

Vi presenterar ett förslag med alla material samt en preliminär tidsplan och budget.

3D-Ritning

Vi producerar en 3D ritning baserad på alla val och matieral.

Beställning

Vi beställer allting som krävs till ert skräddarsydda projekt och vanligtvis är det 6-10 veckors leveranstid.

Montering & installation

Vi sätter igång bygget av vinkällare och allt som har med projektet att göra.

Slutbesiktning

Vi träffas och går igenom vinkällaren och visar dig alla fantastiska funktioner och finesser.

 •

 

Rithjälpen

Designa själv med vårt program. (Kommer snart)

 

Skräddarsydda vinställ


Vi ser till att vinställen du vill ha förverkligas, tillsammans med våra fabriker kan vi ta fram alla olika sorters rätta material och färger tillsammans med dig som kund. Vi har också ett stort standardsortiment av vinställ vi kan modifiera och justera för just ditt projekt.

Kylsystem


Temperaturnoggrannheten är viktigast i en vinkällare, och jämfört med vanliga luftkonditioneringssystem är kylaggregat för vinlagring byggda för att hålla en högre luftfuktighet, vilket är avgörande för vinets lagringspotential. Vi tar fram den smidigaste och bästa lösningen för ert projekt.

Glaspartier


Vi inreder alla vinkällare med högisolerat glas av bästa kvalité för att säkerställa att inte kyla läcker ut. Detta är ytterst viktigt för att hålla rätt temperatur och luftfuktighet och dessutom hjälper vi gärna till med att isolera alla hålrum i golv, tak och väggar.

Våra inredare & Designers


Vi hjälper dig hela vägen med personlig kontakt från idé till färdigt projekt. På vinlagring.se har vi stenkoll på allt som rör vinkällare när det kommer till vinställ, byggnation och kylning. Alla våra byggen skräddarsyr vi mot våra kunders behov och med hjälp av lång erfarenhet i branschen och samarbetspartners är vi ett tryggt val för din vinkällardröm.

Byggnation


Våra snickare och montörer har många års erfarenhet att bygga alla möjliga sorters vinkällarprojekt, allt från projekt under trappor, en vägg i lägenheten eller till stora restauranglösningar eller till-och-med två vånings-vinkällare i stora villor. Ingenting sätter stopp för oss så länge ett utrymme har plats och möjlighet för ordentlig kylning.

Villa, lägenhet & restaurang


Vi tar oss an alla typer av projekt- har du ett utrymme i vardagsrummet eller en hel källare, två våningar? Det är inga problem. Fyll i vårat formulär längre ner på sidan och berätta mer.

Om oss


Vi har funnits med i branschen i över 20 år och vinkällare är en av våra allra största passioner. Vi är kort sagt ledande i branschen – och bland våra många kunder finns både superkräsna vinexperter och färska nybörjare. Vi på Vinlagring.se har utfört stora byggprojekt för både privat och företagskunder- och kundnöjdhet värderar vi högst.

 

Bli inspirerad

I vårt galleri finns massvis med bilder där du kan få inspiration till hur du kan inreda din vinkällare. Har du andra bilder på vinkällare som ökar vår förståelse för vilken inredningsstil du är ute efter får du gärna maila oss på info@vinlagring.se så lovar vi att kolla närmare på det!

 

 

Vi förverkligar dina vinkällardrömmar!

Vi på Vinlagring.se har lång erfarenhet att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med allt från projektering till inredning. Vi hjälper både privat- och företagskunder. Vinkällaren har på senare år blivit en inredningsprodukt som till och med kan höja bostadens värde. Vi bygger flera olika typer av vinkällare. Kanske är du ute efter en läcker vinkällarvägg som på ett presentabelt sätt visar upp dina viner där du och dina gäster kan se dem, utan att kompromissa med lagringsförhållandena. En annan lösning är en vinskåpsvägg med olika temperaturzoner för olika typer av vinlagring. En populär lösning som ser väldigt elegant ut.