Coravin

Coravin

Här hittar du hela vårt sortiment från Coravin – varumärket som revolutionerar vinvärlden. I sortimentet hittar du bland annat populära Coravin Model 3 som tillåter dig att hälla upp vin utan att ta bort korken. Du kan alltså avnjuta ett glas av ett riktigt fint årgångsvin utan att behöva öppna flaskan. Coravin låter dig följa uppleva hur vinets smak och karaktär förändras över tid

Coravin Sverige

Coravin är tillgängligt i över 60 länder och hos oss hittar du Coravin i Sverige. Företaget drivs av ett team passionerade, vinälskande chefer med djup erfarenhet av konsumentprodukter och vinteknologi. Sedan uppstart har visionen alltid varit att förändra hur världen dricker vin och idag tillgodoser Coravin marknaden med en mängd innovativa produkter som ger vinälskare möjligheten att utforska vinets värld på nya nivåer. Ett exempel på deras framstående innovationer är deras Coravin Wine Conservation system som gör det möjligt för konsumenten att hälla upp vin utan att ta bort korken. På Vinlagring.se hittar du en återförsäljare av Coravin i Sverige. Se vårt utbud nedan.

Coravin patroner

Du hittar också Coravin-patroner som är en väsentlig del i Coravin-vinsystemet. Patronerna innehåller ultralinkad argongas, det vill säga samma ädelgas som vinproducenterna använder vi dränering av vinet. Coravin-patroner ger dig alltså möjlighet att njuta av vinets smaker på samma sätt som producenten avsåg, utan att vinet oxiderar.

Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 Varor

Per sida
Stigande ordning