OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 3

  • Vintage Classic, Modul 5
  • Vintage Classic, Modul 5
  • Vintage Classic, Modul 5

Vintage Classic, Modul 5

VINTAGE CLASSIC

28,999 SEK

5-8 dagar

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Färdig modul med Vintage Classic vinställ. Tillverkat i högkvalitativt hantverk - i förstklassig obehandlad mahogny.

Vinställen har testats väl i flera decennier och användts i flera tusen vinkällare. Jämfört med liknande vinställsystem i mjukt träslag är det tydligt varför den kräsna vinsamlaren föredrar Vintage Classic. Den hårda mahognyn ger en fin finish, stor styrka och den nödvändiga robustheten för klimatet i en väl fungerande vinkällare.

Vintage Classic Kit Rack erbjuder ett brett utbud av olika moduler, som säkerställer att du kan ordna din vinkällare så att den rymmer alla typer / storlekar av flaskor, trälådor etc. Den väl genomtänkta modulkonstruktionen med blygsamma materialdimensioner innebär att flaskans kapacitet är optimal i förhållande till utrymme och väggarea. Det är således möjligt att nå upp till 288 flaskor per. m2.

Alla Vintage Classic-moduler levereras som ett professionellt självmonteringskoncept med detaljerade monteringsanvisningar och du behöver en häftpistol för att montera modulerna (häftpistol ingår ej) ). Nödvändiga väggfästen, skruvar och stift 19 mm ingår ( för stiftpistol) för att kunna montera modulerna och montera dem i vinrummet.