OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 4

  • Burgundy 48 - 8 Shelves
  • Burgundy 48 - 8 Shelves
  • Burgundy 48 - 8 Shelves
  • Burgundy 48 - 8 Shelves

Burgundy 48 - 8 Shelves

VINTAGE CLASSIC

3,799 SEK

1-3 dagar

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Vintage Classic Kit Rack är ett klassisk genuint nordamerikanskt modulvinställ, tillverkat i högkvalitativt hantverk och i premium obehandlad mahogny.

Vintage Classic vinställ Burgundy 48 är lämplig för standarsflaskor med diameter upp till 87mm. Du kan även lägga flaskorna med etiketten utåt. Modulen har kapacitet för 48st flaskor.
Mått i cm (ca): B: 40,6 H: 121,2 D: 16,5 (inkl. väggfäste, själva hyllan är 16,5 cm djup) Vinställets djup inkl. väggfäste är 24,1 cm. Djupet på själva vinstället är 16,5 cm. 

Systemet har testats väl under flera decennier och i flera tusen vinkällare. Den hårda mahognyen ger en fin finish, stor styrka och tål luftfuktigheten i vinkällaren.

Vintage classic har ett utav marknadens hösta flaskkapaciteter pga den modulära strukturen och material dimensionen. Det är alltså möjligt att nå så många som upp till 288 flaskor per kvm.

Vintage Classic består utav många olika moduler för att kunna skapa en lösning för olika typer utav vinsamlingar och dina behov. Med möjlighet till anpassning gör att en inredning kan skapas till nästan alla tänkbara vinrum.


Modulerna är bäst lämpade för att monteras tillsammans i flera sektioner och är inte lämpade för att stå fristående.

Alla Vintage Classic-moduler levereras omonterade i plattpaket med en detaljerad monteringsanvisning och du måste använda en stiftpistol för att montera modulerna (stiftpistolen ingår ej). Nödvändiga väggfästen, skruvar och stift 19 mm ingår för att kunna montera modulerna och installera dem i vinrummet.

Vi rekommenderar att använda socklar till dessa vinställ så att vinstället lyfts något från golvet och ger en snyggare finish. 
Obs, monteringsanvisningen är på engelska!


Önskar du hjälp med förmontering utav dessa vinställ, vänligen kontakta info@vinlagring.se