OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

0

1 / 2

  • Liebherr, WKb 3212, Fristående vinlagringsskåp
  • Liebherr, WKb 3212, Fristående vinlagringsskåp

Liebherr, WKb 3212, Fristående vinlagringsskåp

LIEBHERR

21,499 SEK

6-8 veckor

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Ett besök från familj eller goda vänner, kanske en lugn kväll hemma - du har den perfekta ursäkten att öppna en riktigt bra flaska vin!

För att ett kärleksfullt odlat, perfekt åldrat vin ska utveckla sin smak i sin fulla fyllning, måste det behandlas med stor omsorg. Sådana fina viner måste lagras under de mest gynnsamma förhållandena och vid precis rätt temperatur, och då kommer de att vara en riktig glädje att dricka.

Oavsett om det är vinter eller sommar, vin behöver en jämn temperatur. Dina värdefulla flaskor måste skyddas mot UV-ljus och alla slags dofter och lukt. Även torr luft och vibrationer kan försämra vinets kvalitet. I Liebherr-vinskåp är fina viner säkra under de perfekta lagringsförhållandena - för att garantera ren njutning.

Konstant lagringstemperaturer krävs för att viner ska mogna till perfektion. Den ideala temperaturen för mognad är densamma för alla viner, vare sig de är röda eller vita, och ligger mellan + 10 ° C och + 12 ° C. Det exakta elektroniska styrsystemet kombinerat med modern teknik för klimateknik säkerställer att de inställda temperaturerna i interiören kontinuerligt upprätthålls, även om omgivningstemperaturen utsätts för allvarliga fluktuationer.

Vinlagringsskåp ger liknande villkor som vinkällare. En konstant temperatur råder i hela interiören i dessa apparater. Det kan ställas in mellan +5 ° C och +20 ° C efter behov. Vinlagringsskåp är idealiska för långvarig lagring och mogning av viner. Beroende på den inställda temperaturen kan dessa apparater emellertid också lagra mer gott om lager av vin vid serveringstemperatur. I GrandCru- och Vinothek-serien erbjuder Liebherr flerskiktiga vinskåp i olika storlekar och med olika funktioner.

Att få temperaturen precis rätt spelar en viktig roll för vinglädje - och detta gäller både långvarig lagringstemperatur och serveringstemperatur. Liebherr vinförvaringsskåp och vinylskåp med flera temperaturer ger perfekta förvaringslösningar; erbjuder ett klimat där vin kan lagras under exakt kontrollerade förhållanden och skyddas mot skadliga miljöpåverkan. Flera storlekar och dörrlösningar finns tillgängliga så att Liebherr inbyggda vinskåp enkelt kan integreras i befintliga köksuppsättningar.