OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 3

  • mQuvée ölkyl, 40cm Stainless
  • mQuvée ölkyl, 40cm Stainless
  • mQuvée ölkyl, 40cm Stainless

mQuvée ölkyl, 40cm Stainless

MQUVÉE

12,495 SEK

Loading...

loading variants...

3-5 dagar

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Om du är ute efter en ölkyl utöver det vanliga behöver du inte leta längre. För öl som du vill kyla snabbt är denna kyl från mQuvée perfekt. Den kyler ner till -4° C och ger också ölen den där härligt frostiga ytan på nolltid!

Med denna får du inte bara kall öl på ett ögonblick, den är dessutom snygg, både som fristående och som inbyggd. Den rostfria designen och skarvfria dörren skapar en stilren finish till ditt hem och låter dig förvara din öl med stil. Är inte detta en av marknadens coolaste ölkylar, så vet vi inte vad som skulle vara det.

Europeiska varumärket mQuvée har i många år specialiserat sig på vin och dess förvaring. För mQuvée är det otroligt viktigt att vinerna får den förvaring de förtjänar efter de lämnat vingården. Vinkylarna är därför skapade för att upprätthålla optimala förvaringsförhållanden för dina viner.

mQuvées vinkylar och vinlagringsskåp är alltid utrustade med en UV-skyddad glasdörr, kompressorkylning och hyllor i trä för att flaskorna ska ligga stabilt och inte vibrera. Ett bra vin förtjänar att förvaras i en vinkyl från mQuvée.