Om ossVinlagring.se

Letar du efter marknadens bästa produkter för vinlagring, gasspisar i toppklass eller Sveriges största sortiment av vitvaror och hushållsprodukter? Då har du kommit rätt. Vi på familjeföretaget Stenlunds firar nu 50 år i branschen och är inne på fjärde generationen handlare. Under åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper.

När bara det bästa är gott nog för din vinlagring

Mat och vin hör som bekant ihop. Så därför var det naturligt att vi för 20 år sedan började sälja produkter för vinlagring. Även här var vi något av pionjärer. Idag har vi Sveriges största sortiment med allt från vinlagringsskåp och vinkylskåp till skräddarsydda vinkällare. Vi är kort sagt ledande i branschen – och bland våra många kunder finns både superkräsna vinexperter och färska nybörjare.Möt teamet och hitta din kontakt!

Vårt team består av passionerade, nyfikna och kunniga personer som drivs av att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vårt motto är kunskap, design och upplevelse detta är vad vi vill att alla våra kunder ska uppleva efter att ha varit i kontakt med oss.

Vid frågor eller funderingar hjälper våra vinexperter dig med allt från tillbehör, vinkylar samt skräddarsydda vinkällare.Renée Forsberg

Projektledare Vinkällare - renee@vinlagring.se


Gustav Thörn

Showroomansvarig Göteborg - gustav.thorn@stenlundsgruppen.se


Konrad Namiotko

Backoffice agent - konrad@stenlundsgruppen.se


Jill Stenlund

Inköp - jill@stenlundsgruppen.se


Viktoria Bernhardsson

Marknadskoordinator - viktoria@stenlundsgruppen.se