Om oss

Vinlagring.se

Letar du efter marknadens bästa produkter för vinlagring, gasspisar i toppklass eller Sveriges största sortiment av vitvaror och hushållsprodukter? Då har du kommit rätt. Vi på familjeföretaget Stenlunds firar nu 50 år i branschen och är inne på fjärde generationen handlare. Under åren har vi samlat på oss unika erfarenheter och kunskaper.

När bara det bästa är gott nog för din vinlagring

Mat och vin hör som bekant ihop. Så därför var det naturligt att vi för 20 år sedan började sälja produkter för vinlagring. Även här var vi något av pionjärer. Idag har vi Sveriges största sortiment med allt från vinlagringsskåp och vinkylskåp till skräddarsydda vinkällare. Vi är kort sagt ledande i branschen – och bland våra många kunder finns både superkräsna vinexperter och färska nybörjare.

Showroom


Välkommen att besöka Sveriges största utställning av vinkylskåp och vinlagringsskåp. I vårt showroom finns några av våra exklusiva vinkylskåp. Där får du även hjälp av vår kunniga personal när du ska välja ut vilken som passar just er. Vårat showroom ligger på övervåningen av Elon Danderyd. Varmt välkomna in!

Skräddarsydda vinkällare


Vi på Vinlagring.se har lång erfarenhet att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med allt från projektering till inredning. Vi hjälper både privat- och företagskunder. Vinkällaren har på senare år blivit en inredningsprodukt som till och med kan höja bostadens värde. Endast fantasin sätter gränserna!

Personlig service


Våra vinexperter hjälper dig med alla frågor och funderingar på allt från tillbehör till vinkylar.