Ölglas

Ölglas

Öl dricks bäst ur ett riktigt ölglas. Här finner du ett stort sortiment av ölglas i riktigt fin kvalitet. Vi har allt från exklusiva, fina ölglas för finmiddagen till klassiska glas till vardagsmiddagen! Via Vinlagring.se är det enkelt att köpa ölglas online och du handlar alltid med bra garantier på ditt köp.

Ölglas för olika öl

Olika ölsorter har olika egenskaper som bäst lyfts fram om ölen servereras ur rätt typ av ölglas. Kupans utformning har stor betydelse för hur ölets aromer lyfts fram, precis som med vinglas. Ett ölglas kupa påverkar också skumtoppen. Här hittar du olika kuperade ölglas för ölsorter som IPA och stout samt höga ölglas för lager. Se till att servera din öl ur rätt typ av glas. Nedan hittar du hela vårt sortiment av ölglas online!

Ölglas på fot

Många ölsorter gör sig bäst i ett ölglas på fot. I vårt sortiment hittar du både låga och höga ölglas på fot, med kupor i olika form. När du dricker ur ett ölglas på fot håller sig ölen kall längre eftersom du inte behöver hålla i själva glaset för att dricka ur det. Har du frågor eller funderingar kring några av våra ölglas eller andra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss på 08-755 95 90!

Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Varor

Per sida
Stigande ordning