OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

BRO HOF SLOTT GOLF CLUB


hero

VINMAGASINET - WEDNESDAY, 29 JUNE, 2022

VINMAGASINET

BRO HOF SLOTT GOLF CLUB


Längtar Du efter att i ur och skur kunna njuta av en fulländad golfupplevelse i vacker miljö? Då har vi något spännande att informera. Vi har precis påbörjat ett nytt samarbete med Bro Hof Golf där ni under sommaren kommer ni att hitta oss under Summer Week, Black Tee Challenge och många fler tävlingar, på plats har ni möjlighet till att prata om vinlagring med oss. Vi hoppas att vi ses!


Bro Hof Slott är en golf- och naturupplevelse i särklass, designad av Robert Trent Jones Jr., en av världens främsta golfbanedesigners. Banan ligger sagolikt vackert i ett gammalt kulturlandskap, direkt vid Mälaren, krönt av det nyrenoverade Bro Hof Slott. Varenda detalj har putsats till fulländning och ledordet perfektion har svävat över alla inblandade.


Bro Hof Slott har två 18 håls banor, Stadium Course samt Castle Course. Från klubbhuset, Bro Hof Slott, kan du blicka ut över de första 18 hålen, The Stadium Course som även är rankad som den bästa i Sverige samt en av Europas absolut finaste banor. På The Stadium Course är allt stort, längre hål, större greener, mer vatten och större och välplacerade bunkrar. Dessutom är vinden alltid i spel. Bro Hof är en ”lakesidebana” och en spelupplevelse för alla kategorier golfare, beroende på hur man väljer att spela.


The Castle Course har genomgående samma kvalitet, men en helt annan karaktär: det blir mindre vind och vatten, men mer träd och tuffare bunkrar. Banan har inslag av skotsk linkskaraktär med små utmanande pottbunkrar. Till skillnad från The Stadium Course har banan så kallade ”playable wasteareas” och kantas av det vackra höga gräset. Banan upplevs kortare än The Stadium Course, har smalare fairways, är lite mer kuperad och en utmaning för alla kategorier av golfare. Bro Hof Castle Course är rankad som topp 10 i Sverige.


imageimage

Att Bro Hof Slott Golf Club innehar två av landets bästa banor är något som gör golfklubben unik.


Bro Hof Slott är en fröjd för alla sinnen. Från tee-off till sista hålet, från omklädningsrummet, bubbelpooler till utsökta luncher på terrassen, detta är en upplevelse du kommer att minnas för resten av ditt liv. Välj mellan The Castle Course, en utmanande förstklassig skönhet med en skotsk länkkaraktär och små utmanande bunkrar, och The Stadium Course, en av Europas absolut finaste banor.


För mer information om Bro Hof Slott besök gärna deras hemsida:

https:www.brohofslott.se