Inspiration

Vinmagasinet

Champagne - är det värt det?

Champange - är det värt det? Vi ställde frågan till vår kunniga och livsnjutande Anja Slind-Näslund, utbildad sommelier och tidigare bosatt i Frankrike under 15 år. Lär dig mer här!

Vinlagring

Guide – Bygg in vinkyl under bänk

Är du intresserad av att bygga in en vinkyl under bänken i köket? Här kommer en guide som kan hjälpa dig på vägen i din planering!

Vinlagring

Druvkollen: Touriga nacional

Touriga nacional - Druvan med tjockt skal, som passar till lamm, mörkt nötkött och till desserter med choklad.

Vinmagasinet

En smak av vin!

En dag i mars får vi på Vinlagring.se besöka ett garage. Och det är inte vilket garage som helst – det är Vinoduo’s hjärta som vi vördnadsfullt äntrar utifrån inbjudan från Maria Dahl till en intervju om vinprovning.

Anja Slind-Näslund

Druvkollen: recept som passar för vitt vin

För att göra det lite lättare för dig att välja ett recept till fredagsmiddagen har vi tagit hjälp av sommelier Anja Slind-Näslund och valt ut ett riktigt gott alternativ - kantarelltoast med västerbottenkräm.

Vinmagasinet

Vinets roll i vår historia

Att vin är en dryck med mångårig historia känner vi nog alla till men har du koll på vilken roll vinet spelat för vår ekonomiska och kulturella utveckling? Läs mer om Vinets historia här.

Vinlagring

Vinställ för din inredning

Oavsett om du är en samlare av rang eller nöjd med några få utvalda fina flaskor så visar din samling vilken fantastisk smak eller tema du har i din samling. Se vår inspiration för vinställ här!

Vinlagring

Druvkollen: Vermentino

Vermentino - En aromatisk druva som passar fint till fisk, skaldjursrätter och pastarätter med citrus!

Anja Slind-Näslund

Druvkollen: recept som passar för rött vin

Letar du inspiration för helgens middag och är sugen på ett riktigt gott rött vin till? Då kommer tipset på en riktig klassiker här från oss på Vinlagring tillsammans med sommelier Anja Slind-Näslund, Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås.

Vinlagring

Vinlagringsskåp - Guide

Olika vinlagringsskåp med olika finesser – Fristående, inbyggda och integrerbara. Har du svårt att veta vilken du vill ha? I denna guide hjälper vi dig att se vilket vinlagringsskåp som passar dina behov och önskemål bäst. Häng med!

Sida