Vinställ

Vinställ

Här har vi samlat alla våra vinställ och vinförvaring som du kan inreda ditt hem med och förvara dina viner i. I sortimentet hittar du allt från stora och små vinställ till presentationsställ och vinställ på vägg i vårt sortiment! Vi är återförsäljare för flera välkända varumärken såsom Redrack, Modulo, Bordex med flera. Kolla in vårt sortiment nedan och hitta vinförvaring och vinhyllor som faller dig i smaken!

Varumärken

Skräddarsydda Vinkällare


Vi på Vinlagring.se har lång erfarenhet att bygga vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med allt från projektering till inredning för vinkällare. Läs mer om vinkällare här och kontakta oss redan idag.

Rithjälpen


Är perfekt för dig som vill ha ditt vin där du och dina gäster kan se den, till exempel i ditt vardagsrum utan att behöva kompromissa med de ideala lagringsförhållandena.

Vinställstips & Designråd


Visst låter det lockande att organisera dina favoritviner på ett snyggt och prydligt sätt? Det finns många olika varianter av vinställ, så hur ska man veta vilket ställ man ska ha? Det blir allt trendigare att låta sin samling av viner bli en del av inredningen i hemmet. Vi kikar lite närmare på vad ni kunder efterfrågat och ger lite tips och tankar ni kan ha med er när ni väljer vinställ. Inspireras av vår vinställsguide!

 

Snyggt vinställ i trä och flera andra varianter

Kanske funderar du på att bygga vinkällare och söker inredning till den, eller så söker du bara ett snyggt vinställ i trä att ha i köket eller kanske vardagsrummet. Oavsett ändamål kan du hitta ett snyggt vinställ bland vårt sortiment. Här hittar du flera olika varianter av vinställ och vinhyllor att välja mellan. Filtrera produkterna nedan eller gå direkt till några av våra kategorier; Vinställ vägg, fristående vinställ och modulställ. I sortimentet finns också större vinställ för vinkällare.

Vinhylla för alla smaker

När det kommer till en vinhylla är det viktigaste att vinflaskorna förvaras säkert och stabilt, men självklart vill man också ha en snygg vinhylla. Här hittar du ett stort sortiment av praktiska och snygga vinhyllor i alla stilar. Kolla in sortimentet nedan för att hitta din favorit. Tveka inte att kontakta oss på 08-755 95 90 om du vill ha mer information om våra produkter eller hjälp att hitta rätt vinhylla!

Visa som Rutnät Lista

Artikel 1-36 av 194 total

Sida
Per sida
Stigande ordning
 1. RedRack - modul 3
  RedRack RedRack - modul 3
  15 995 kr
 2. RedRack Vinställ F31B
  RedRack RedRack Vinställ F31B
  • Fler storlekar
  720 kr
 3. Ib Corner 32 - Corner 4X8
  Vintage Classic Ib Corner 32 - Corner 4X8
  2 999 kr
 4. Ib 32 32 - Individual 8X8
  Vintage Classic Ib 32 32 - Individual 8X8
  2 639 kr
 5. Champagne Pupitre 120 flaskor
  Champagne Pupitre Champagne Pupitre 120 flaskor
  4 999 kr
 6. VintageClassic, Modul 2
  Vintage Classic VintageClassic, Modul 2
  15 795 kr
 7. Tasting Table 32
  Vintage Classic Tasting Table 32
  9 299 kr
 8. Millesime Display, Valnöt / Stål
  Millesime wine rack Millesime Display, Valnöt / Stål
  10 599 kr
 9. Vintage Classic, Modul 1
  Vintage Classic Vintage Classic, Modul 1
  22 995 kr
 10. RedRack - modul 1
  RedRack RedRack - modul 1
  13 995 kr
 11. RedRack - modul 5
  RedRack RedRack - modul 5
  15 995 kr
 12. Millesime All-Star, Valnöt / Stål
  Millesime wine rack Millesime All-Star, Valnöt / Stål
  12 850 kr
Visa som Rutnät Lista

Artikel 1-36 av 194 total

Sida
Per sida
Stigande ordning