Vinställ för vinkällare

Vinställ för vinkällare

För vinkällare kan vi skräddarsy massvis med olika vinställslösningar och designer för lagring och uppvisning av flaskor av olika storlekar. Vinställen kommer i olika former och utföranden. Köper du ofta en större mängd av samma vin är det klokt att välja vinställ med stora hyllor. Köper du till exempel många olika viner i olika omgångar kan det vara mer optimalt med vinställ som har enskilda fack. Om dina viner levereras i trälådor har vi självklart också smidiga vinställ för dessa.

Läs mer nedan!

 
 
 
 

 

 

 
 
Qbic Exclusive

Qbic Exclusive är vår mest exklusiva serie av vinställ, och innehåller ett komplett program av moduler, designer och funktioner med många alternativ för specialdesign. Det är kärnan i Qbic-serien; skapad för att kunna erbjuda unika anpassade vinkällare med hög kvalité och skandinavisk design. Tillverkade i den sällsynta trätypen rödal (red alder) som fälls på vintern i det sydvästra hörnet av Ryssland. Rödal är en relativt hård och oljig träslag som är motståndskraftig och passande för de svala och fuktiga förhållandena i en vinkällare. Qbic Exclusive är inte till för självmontering.

 
RedRack

RedRack är en av bästsäljarna hos oss för vinlagring i vinkällare. Smidiga, snygga och extremt prisvärda. Produceras i Kanada med många års erfarenhet och är en serie av 18 olika moduler/vinställ, samt ett brett utbud av tillbehör. Vinställen är producerade utav utvald Californian Redwood vilket bidrar till en vacker och stämningsfull atmosfär i din vinkällare. Redwood har egenskapen att tåla hög luftfuktighet i en vinkällare. De unika RedRack vinställen ger optimalt uttnytjande av rum och väggutrymme eftersom de rymmer upp till 140 flaskor per m2 beroende på design.