Miele

Miele

En Miele vinkyl är något för finsmakaren. Miele är det tyska familjeföretaget som sedan 1899 har haft “Immer besser” (att alltid bli bättre) som ledord. Företaget ligger i framkant vad gäller prestanda och pålitlighet och återfinns ofta i toppen av “bäst-i-test”-listor. En Miele vinkyl är inget undantag. Den ständiga jakten på perfektion har skapat fantastiska vinkylar som konstant håller rätt temperatur. Förse hemmet eller restaurangen med kvalitet förpackad i en Miele vinkyl.

Miele vinkyl

Vi erbjuder både fristående och inbyggda modeller av vinkyl från Miele som verkligen är något för finsmakaren! Oavsett vad du söker i en vinkyl från Miele – design, funktion eller kvalitet – kommer du att bli nöjd med din nya vinkyl. Miele står för kvalitet i alla led och tummar inte på någonting. Vi har ett Sveriges största sortiment av vinkylskåp – ta en titt på hela utbudet eller välj en modell från Miele nedan.

Hitta din vinkyl från Miele

En vinkyl från Miele passar lika bra i hemmet som i baren, och både frontar och förvarar ditt vin med finess och elegans. Med en vinkyl från Miele får du kvalitet med ett rymligt inre förpackat i ett vackert yttre. Vilken Miele vinkyl uppfyller dina behov och önskemål?

Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning