Climadiff

Climadiff

Det är med en Climadiff vinkyl som den vinpassionerade franska befolkningen helst förvarar sitt vin. Climadiff har seglat upp som etta på den franska marknaden, vilket är en kvalitetsstämpel om något. En Climadiff vinkyl kännetecknas visserligen av sin stilrena design, men inte på bekostnad av sin höga förvaringskapacitet, funktionalitet och kvalitet. Vad är viktigast med din Climadiff vinkyl?

Climadiff vinkyl / Climadiff vinlagringsskåp

Climadiff grundades 1997 och har sedan dess tillverkat vinkylar och vinlagringsskåp som både är funktionella och estetiskt tilltalande, vilket har resulterat i att Climadiff vinlagringsskåp är #1 på marknaden i vintokiga Frankrike! Vi erbjuder ett stort utbud av både fristående och inbyggningsbara modeller från fransmännens favoritmärke, i flera olika färger och storlekar. Hitta just din favorit bland våra Climadiff vinlagringsskåp nedan, eller ta en titt bland alla våra vinlagringsskåp för att hitta modeller och produkter från flera tillverkare!

Hitta din Climadiff vinkyl!

Nedan ser du hela vårt sortiment av vinlagringsskåp från Climadiff – Frankrikes främsta vinkylstillverkare. I utbudet hittar du också komplement såsom hyllor, som gör att du kan skapa dig ditt alldeles perfekta vinlagringsskåp. Climadiff ger dig möjlighet till personlig vinförvaring! Vilken Climadiff vinkyl passar dig och ditt vinintresse?

Visa som Rutnät Lista

17 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Climadiff Vinlagringsskåp 62cm - CLV122M
  Climadiff Climadiff vinkyl, CLV122M
  Reducerat pris 12 595 kr Ordinarie pris 13 995 kr
 2. Climadiff Vinlagringsskåp 70cm, 294 Flaskor (CLA310A+)
  Climadiff Climadiff CLA310A+
  20 995 kr
 3. Climadiff Avintage DIVA Evolution 70cm (DVA305PA+)
  Climadiff Avintage DVA305PA+
  29 995 kr
 4. Hylla Climadiff - PREMIUM 1/70
  Climadiff Hylla Climadiff - PREMIUM 1/70
  Reducerat pris 629 kr Ordinarie pris 699 kr
Visa som Rutnät Lista

17 Varor

Per sida
Stigande ordning