OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 1

  • Claude Dozorme, Champagnesabel, Svart

Claude Dozorme, Champagnesabel, Svart

3,499 SEK

Loading...

loading variants...

Ej i lager

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Claude Dozorme Mac Mahon Champagnesabel med svart handtag och röd tofs. Sobeln är ett måste för en sann finsmakare. Själva bladet och handtaget är silverpläterade. Den levereras på ett snyggt stativ.

Sabeln är endast till för Champagne och får inte slipas eller slipas på bladet utan ska alltid underhållas med en tunn syrafri olja. Endast för hushållsbruk. Mycket fin och komplett kvalitet.

Vid utställning eller användning av champagnesabel annat än hushållsbruk krävs vapentillstånd. Den kan erhållas från polisen av alla personer med ett rent brottsregister.

En champagnesabel är ett måste för alla med bara den minsta förkärlek för det extravaganta. I en jämn, stadig rörelse förs champagnesabeln längs flaskan tills den träffar kragen precis under proppen. Undertrycket inuti flaskan gör att glaset spricker – samtidigt som alla glaspartiklar skjuts ut tillsammans med propp och hals. Och så måste det skålas. Det rekommenderas att nybörjare i champagnesabringskonsten börjar träna utomhus. Varan väger 2 kg