Säljande projektledare till Vinlagring.se

Om Stenlundsgruppen

Familjeföretaget Stenlundsgruppen har verkat inom handel och hushållsprodukter i över 50 år och är nu inne på fjärde generation handlare. Inom gruppen/koncernen har vi inte mindre än fyra varumärken i portföljen och investeringar i ett flertal därtill. Idag arbetar våra anställda som montörer, i våra butiker eller på kontoret med försäljning, administration, ekonomi, kundservice eller e-Commerce. Vi är en koncern med stark entreprenörsanda samtidigt som vi har en djup kunskap och erfarenhet av det som vi marknadsför och säljer. Våra ledord är det som dagligen styr hur vi verkar: service, kunskap och innovation. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm.

Nu söker vi förstärkning i form av en säljande projektledare till ett våra varumärken med placering Stockholm – Vinlagring.se. På Vinlagring.se säljer vi vinkylar, vinlagringsskåp samt byggnation av vinkällare. Vi hjälper både privat-, och företagskunder med allt från projektering till inredning. Till detta varumärke söker vi nu en säljande projektledare!

Arbetsuppgifter

Som säljande projektledare på Vinlagring.se är ditt huvudsakliga ansvarsområde att skapa affärer och projektleda vinkällarprojekt utifrån kundens behov. Du ansvarar för projektets tidplan, budget och resultat. Detta innebär att du ansvarar för hela processen från första kundkontakt, 3D-ritning, offertunderlag, kontraktsskrivning till att projektleda byggnationen och slutligen följa upp resultatet tillsammans med kund. Din uppgift som säljande projektledare är att identifiera kundens behov och skräddarsy vinkällare utifrån deras förutsättningar och till ditt förfogande har du tillgång till branschens bästa produkter och varumärken.

Dina arbetsuppgifter kommer konkret att innebära:

• Projektleda vinkällarprojekt från start till mål i nära samarbete med kund
• Ansvara för offert och kontraktsskrivning
• 3D-rita utifrån kundens behov
• Följa upp och säkerställa kundens slutliga resultat

Du kommer i denna roll ingå i ett säljteam och du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och projektledning med dokumenterat goda resultat. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med design och/eller tekniska frågor – dock är detta inget krav men vi ser att du måste ha ett genuint intresse och öga för design och därmed möjlighet att vägleda kunden i passande val utifrån både design och funktionalitet. I denna roll kommer du att arbeta med enklare ritning i ett 3D system – har du ingen erfarenhet av detta sedan innan kommer du erbjudas en internutbildning innan du själv tar över ansvaret för att leverera färdiga skisser.

Som person har du ett stort driv att skapa långsiktiga och lönsamma affärer utifrån kundens bästa och har förmågan att skapa förtroende och trygghet hos dina kunder. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans i team och mot gemensamma mål.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det:

• B-körkort
• Erfarenhet av projektledning
• God datavana
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Stenlundsgruppen kommer du att få tillgång till ett företag som är innovativt och entreprenörsdrivet med lång erfarenhet och trygg kunskap i ryggen. Det är högt i tak och du kommer få möjlighet att utvecklas och lära dig mer om affärer och innovativa företagslösningar. Vi erbjuder flera förmåner i form av konferenser, kickoffer, friskvård, företagsbil, flextid samt att få möjligheten att växa och utvecklas med företaget.

Start och ansökan

Start:Omgående
Omfattning:Heltid
Placering: Solna, Englundavägen 9c med resor i tjänsten.

För att ansöka om tjänsten – skicka ditt CV med personligt brev till martin@stenlundsgruppen.se och märk din ansökan med ”Säljande projektledare till Vinlagring.se”

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-02-28.