Över 50 års erfarenhet! Läs mer om oss

Kundservice: 08-735 75 25

Funderar du på att bygga en egen vinkällare?

Vi på vinlagring.se har lång erfarenhet av vinkällare och har hjälpt hundratals kunder genom åren med sina vinkällarprojekt!
Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från enskilda vinställ till projektering och totalentreprenad på skräddarsydda vinkällare.

Utifrån dina önskemål och behov, samt krav på funktionalitet, atmosfär, flaskkapacitet, och inte minst ditt tillgängliga utrymme designar vi en totallösning för din vinkällare. 

 

Allt inom vinkällare!

 

När bara det bästa är gott nog för din vinlagring

Med sveriges största sortiment av vinställ och kylaggregat kan vi erbjuda allt från standardlösningar till helt unika lösningar.
Vårt breda sortiment erbjuder allt från standard ställ för egen montering till helt skräddarsydda vinställslösningar.
Våra vinställ byggs sjävklart i material som är lämpande förde kalla och fuktiga klimaten i en vinkällare.

Vi samarbetar med alla stora kylaggregats leverantörer, här erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för att hitta ett lämpligt kylsytem och isolering för just din vinkällare. Med ett brett sortiment av tillbehör & möbler kan vi erbjuda allt från vinöppnare och karaffer till lounge möbler och vintunnor. Vi erbjuder sjävklart beysning till en del av vinställ, vi jobbar endast med LED belysning som inte påverkar vinerna negativt. All belysning integreras in i vinställen eller i vinkällaren och styrs med trådlös fjärrkontroll.

 

Vinkällarvägg

Med en vinkällarvägg monterat i din matsal kan du och dina gäster äta i en trevlig vinkällaratmosfär, med direkt överblick och tillgång till dina favoritviner. Vårt koncept vinkällarvägg kan beskrivas som en korsning mellan ett vinskåp och en vinkällare. Denna lösning lämpar sig bra i en privatbostad eller restaurang där möjligheten till ett rum inte finns, vinkällarväggarna är en uppskattad lösning somm ofta leder till att skapa helt unika bostäder

Vinkällare

Önskar du hög kapaciet och har ett rum över? Oberoende omfattning av din vinkällare erbjuder vi färdiga helthetslösningar till ditt hem, hotell, restaurang eller butik. Därmed kan vi med säkerhet leverera en vinkällare efter ursprunglig ritning med hög finish och kvalitet, utan att du behöver röra ett finger! är du en ”gör det själv” typ kan vi naturligtvis leverera det material du behöver för montering och installation, som tex kan baseras på inredningsförslag från oss.

 

Boka ett kostnadsfritt möte med oss!