OM VINLAGRING

FRI FRAKT ÖVER 499 KR

1 / 3

  • Wine Master ARM15
  • Wine Master ARM15
  • Wine Master ARM15

Wine Master ARM15

WINE MASTER

54,995 SEK

Ej i lager

Fri frakt över 499 SEK

Öppet köp i 90 dagar

Välj mellan flera installationsalternativ i kassan

Betala efter leverans.

Klarna
  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Alla vinälskare vet att vin är ömtåligt och kräver noggrann förvaring för att nå sin fulla potential.

'Wine Master' klarar detta med sina professionella vinklimatanläggningar, som kan erbjuda både konstant temperatur och kontrollerad luftfuktighet. Alla Wine Master vinklimatanläggningar är utrustade med digital temperaturkontroll med LED-display, som säkerställer att den inställda temperaturen är konstant året runt.

Denna Wine Master ARM15 vinluftkonditionering klarar ett rum upp till 15 m3 och den klarar omgivningstemperaturer från 0-35 C grader. Kyleffekten är 550 W. Systemet är monterat i undertakskonstruktion och ventilerar till omgivande rum.

Systemet är perfekt för t ex interiöra rum där du inte kan montera delade system eller där du måste hålla värme och buller inom dina egna väggar. Du är kapabel till detta med detta system, eftersom det i princip kan stängas av för att vara nästan tyst.

 

Vinrummet måste vara isolerat.
Isoleringsnivån i vinrummet har större inverkan på effekten av luftkonditioneringen och därmed också energiförbrukningen än den faktiska storleken på rummet. Energiförlusten genom väggar, tak och golv är ständigt ett konkurrerande motsvarighet till luftkonditioneringssystemet, och energiförlusten ökar också proportionellt mot delta-T (temperaturskillnaden mellan vinrummet och omgivningen).


Defekt isolering av vinrummet är därför nödvändigt att ta ganska allvarligt, eftersom det kan jämföras med att ett kylskåp byggdes helt av spånskivor! Vikten av korrekt isolering i vinrummet kan också beskrivas genom att lita lite på ett fiktivt vinrum, byggt i två olika välkända vägg / väggkonstruktioner. I denna beräkning ser vi bara på väggarnas påverkan, så för båda exemplen måste energiförluster också inkluderas genom tak, golv och dörr.


Vänligen kontakta oss innan du beställer så hjälper vid dig med vilket luftkonditioneringsanläggning som passar dina behov.
OBS: För att garanti ska gälla samt för att aggregatet ska hålla så länge som möjligt så krävs installation enligt installationsanvisning och att rummet är rätt och är välisolerat.

Vi föreslår att filtret i kylaggregatet blir utbytt en gång om året och rensat var tredje månad.