Boretti Abruzzo integrerad vinkyl, 60cm, Svart

Boretti
Fri frakt över 499 kr
Öppet köp i 90 dagar
Installation

Betala efter leverans.

  • 50 års erfarenhet
  • Nordens största showroom
  • Personlig service

Detta Boretti 60 cm inbyggda vinkylskåp med en kapacitet på 65 liter och 21 Bordeaux-flaskor (0,75 L) är perfekt för att hålla olika typer av vin vid önskad temperatur. Rätt temperatur spelar en viktig roll i vinprocessen och har under lagring ett stort inflytande på kvalitet och smak.

På grund av de två separata temperaturzonerna kan vinerna kylas till önskad drickningstemperatur. Zonerna kan justeras individuellt inom en grad med ett temperaturintervall på 5 ° C till 10 ° C längst upp på skåpet och 10 ° C till 18 ° C i botten. Den lägre temperaturen längst upp på skåpet är lämplig för lagring av vitt vin medan temperaturen längst ner på skåpet är perfekt för lagring av rött vin. Champagne, rosé och mousserande vin kan hållas svalare, precis som vitt vin.

För att hålla luftkvaliteten optimal är våra vinskåp byggda komplett med ett luftcirkulationssystem. Det inbyggda vibrationsspjället säkerställer att oönskade vibrationer förhindras så att inga oönskade smakföreningar skapas. Våra vinskåp har alla låg ljudnivå. Denna modell klassificeras som energiklass G.

De 3 hyllorna i massivt trä och rostfritt stål gör att vinflaskorna kan placeras utan att rulla. Teleskopskenorna säkerställer att flaskorna är lätta att glida in och ut. Hyllorna är avtagbara så att det till och med är möjligt att göra plats för Magnum-stora flaskor. Isoleringsglasdörren med UV-skydd säkerställer att vinflaskor skyddas mot UV-ljusstrålning. Det har en negativ inverkan på den kemiska sammansättningen och därmed vinets smak.

Vår LED-belysning är energieffektiv och avger inte värme. Det är den perfekta belysningstekniken att presentera vinerna på ett elegant sätt.

Specifikationer
ArtikelnummerBPWKN60AN
VarumärkeBoretti
LjusLED
EnergiklassG
Temperaturintervall5 ° C - 18 ° C
Zoner2 zoner
FärgSvart
Antal hyllor3st
Vändbar dörr?Ja
UtförandeIntegrerad
Bredd600mm
FärgSvart
Höjd640mm
Djup640mm
Vikt42kg
Fler färgerNej
Fler storlekarNej
Custom Stock StatusBeställningsvara, Skickas om 2-4 veckor
Utdragbara hyllorJa
AntivibrationsteknikJa
UV-SkyddJa
Ljudnivå45 dB (A)
TeleskopskenorJa
Skriv din egen recension
Skriv din recension